Moskovska 139a, 81000 Podgorica
Više o organizaciji
O kompaniji
Dobrodošli na zvaničnu stranicu Pečata kvaliteta u zdravstvenom turizmu

Pečat kvaliteta zdravsgvenog turizma je produkt višdencenijske saradnje kompanije Mobes Monte d.o.o. i Klastera zdravstvenog turizma. 

Mi smo kompanija posvećena unapređenju kvaliteta i bezbjednosti u Crnoj Gori. Implementacijom međunarodnih standarda u zdravstvenim ustanovama, hotelima i vodećim turističkim organizacijama započeli smo proces prepoznatljivosti Crne Gore na mapi zdravstvenog turizma.

U saradnji sa ekspertima iz oblasti zdravstvenog turizma i predsjednikom “Klastera zdravstvenog turizma Crne Gore” Vasilijem Stijepovićem, kreirali smo Pečat Kvaliteta Zdravstvenog Turizma koji je kreiran da unaprijed zdravstveni turizam u Crnoj Gori.

Naš pečat kvaliteta je simbol izvrsnosti, povjerenja i profesionalnosti u zdravstvenom turizmu. Kreiran je na osnovu višegodišnjeg istraživanja u ovoj oblasti, preporuka, potrebama tržišta, a sve u skladu sa pravilnikom Klastera turzima, koji prepoznaje unapređenje u ovoj oblasti.

Pozivamo vas da se pridružite rastućem broju organizacija koje su već prepoznale vrijednost standardizacije i našeg Pečata Kvaliteta Zdravstvenog Turizma i unaprijedile poslovanje u ovoj oblasti. Zajedno, možemo stvoriti bolje iskustvo za pacijente i goste, unaprijediti zdravstveni turizam i osigurati dugoročni uspjeh organizacija koje su u komunikaciji.

Više o kompaniji Mobes Monte d.o.o. možete pronaći na mobes.me 

Za koga je namijenjen Pečat kvaliteta?

Pečat Kvaliteta Zdravstvenog Turizma je namijenjen organizacijama koje teže ka izvrsnosti i žele da istaknu svoj kvalitet, sigurnost i profesionalnost u pružanju zdravstvenih usluga i wellness tretmana. Evo ko bi trebalo da ima ovaj prestižni pečat:

 • Bolnice, klinike, medicinski centri i laboratorije koje nude dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju.
 • Ove ustanove treba da pokažu visok nivo kvaliteta, bezbjednosti i stručnosti u pružanju svojih usluga.
 • Stomatološke ordinacije i klinike koje pružaju usluge preventivne, intervencija i estetske stomatologije.
 • Važno je da ovi objekti zadovoljavaju visoke standarde higijene, sigurnosti ličnih podataka i profesionalnosti.
 • Hoteli, odmarališta i SPA centri koji nude Wellness usluge, SPA tretmane, masaže, relaksaciju i rekreaciju.
 • Ovi objekti trebaju da obezbijede vrhunske uslove i tretmane koji ispunjavaju standarde za sigurnost i zadovoljstvo gostiju.
 • Turističke agencije i turoperatori koji nude zdravstvene pakete, medicinske ture i wellness aranžmane.
 • Ove organizacije treba da osiguraju da njihovi partneri u zdravstvenom turizmu ispunjavaju visoke standarde kvaliteta i bezbjednosti.
 • Centri koji nude specijalizovane rehabilitacione usluge za pacijente nakon operacija, povreda ili hroničnih bolesti.
 • Ovi centri treba da pružaju sveobuhvatnu i stručnu njegu koja doprinosi brzom oporavku pacijenata.

ZAŠTO BIRATE NAS ?

  • Stručnost i Iskustvo: Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz oblasti zdravstvenog turizma koji imaju dugogodišnje iskustvo i znanje. Njihova posvećenost i profesionalizam garantuju najviše standarde kvaliteta.

  • Standardi: Pečat kvaliteta koji nudimo garantuje da vaša organizacija ispunjava standarde u pružanju zdravstvenih usluga i wellness tretmana. Svaka organizacija prolazi kroz proces evaluacije kako bi dobila naše priznanje.

  • Povjerenje i Ugled: Naš pečat kvaliteta prepoznat je kao simbol povjerenja i kvaliteta. Organizacije koje dobiju naš pečat stiču reputaciju pouzdanog i visokokvalitetnog pružaoca usluga, što im pomaže da privuku više zdravstvenih turista.

  • Podrška i Savjetovanje: Pružamo sveobuhvatnu podršku i savjetovanje tokom cijelog procesa dobijanja pečata kvaliteta. Naš tim je tu da vam pomogne na svakom koraku, od inicijalne prijave do završne evaluacije i izdavanja pečata kvaliteta.

"Zdravstveni turizam je most koji spaja ljude i kulture kroz zajedničku brigu o zdravlju i dobrobiti. To je industrija koja omogućava pristup visokokvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti i unapređuje globalnu povezanost i razumijevanje."
Dr. Prem Jagyasi
Međunarodno priznati stručnjak u oblasti zdravstvenog turizma.
Kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.